O NAMA

Saznajte više o nama i načinu naše proizvodnje

Mi smo mala tvrtka u samim početcima našeg putovanja sa velikim snovima. Naš kompetentan tim tu je baš kako bi stvorili nešto novo, prekrasno, individualno i posebno samo za naše kupce. Cilj nam je da u budućnosti svatko na području Hrvatske ima baš svoj mali dio našeg malog brenda, a naravno ne postavljamo si granice te se nadamo širiti i dalje. Vaš zadatak je da izrazite želju, ideju ili bilo kakvu mogućnost usmjeravanja našeg tima te je naš zadatak uz pomoću naše tehnologije i fokusa na nove proizvode Vama pružiti proizvod baš kakav ste željeli.

Naši proizvodi ističu se svojim originalnim, unikatnim i svježim karakterom. Nadalje, fokus naših proizvoda stavljen je na korištenje ekološki prihvatljivih materijala i dugoročno održivih procesa proizvodnje, što će zasigurno privući pažnju mlađih, ekološki osviještenih generacija.

S obzirom na to da su naši potencijalni kupci željni novih i svježih proizvoda te možda i dio nečeg potpuno svojeg i jedinstvenog , mi ćemo to svojim kupcima omogućiti. Stavljamo se na mjesto kupca i istraživanjem dolazimo do proizvoda kojih nema na tržištu ili su teško dostupni te im time omogućujemo kupiti poklon ili ukras baš kakav su željeli i tražili prema individualnim željama , bojama i dizajnu.

Upotreba programa Fusion 360 omogućava stvaranje nacrta i projektiranje bilo koje ideje, dok upotreba 3D printera nacrt pretvara u stvarnost. S obzirom da ova tehnologija nije još toliko rasprostranjena te se tek uvodi u proizvode procese postoji veliki interes za proizvodima koji se rade 3D printom. Ovom tehnologijom je moguće izrađivati sve od ukrasa, dekoracija, igračaka, pa sve do rezervnih dijelova za određene mašine i strojeve koji se teško nabave u normalnoj prodaji te s toga stvara velik potencijal za budućnost tehnoloških procesa u proizvodnji. Našim Laseom omogućavamo gravuru slika ili natpisa na drvenim podlogama kao i na metalnim (čelik). Cricut maker omogućava oblikovanje bilo kojeg recikliranog i ponovno iskorištenog materijala, kao što su koža, razne tkanine, filc, papir ili karton. Na taj način aktivno doprinosimo očuvanju planeta, smanjenju gomilanja otpada i etičnoj proizvodnji. Korištenje 3D printera ne stvara štetne plinove ni bilo kakva dodatna onečišćenja, s obzirom da koristimo PLA plastiku koja ekološki nije štetna za okoliš , stoga predstavlja ekološki prihvatljiv stroj za proizvodnju.

S obzirom da je 3D print teologija još u samim zaćetcma možemo reći da smo jedni od predvodnika ove nove industrije i načina poslovanja.

Nadamo se da ćemo baš Vas očarati našim idejama te da ćete se priključiti obitelji zadovoljnih kupaca.